Spela för riktiga pengar? Klicka här!Jackpot 6000 Spela gratis!

Jackpot 6000 är en 3-hjuls, 5-linjers slot Jokers, en dollar mynt eller "Double up"-spel och en Super Meter läge. På Jackpot 6000 kan du vinna upp till 6000 mynt per hand!
Du kan satsa på upp till fem vadslagning linjer i varje omgång spel (varje snurrande hjulen). Minsta insats är ett mynt på en insatslinje, och den högsta insatsen är tio mynt distribueras i alla fem rader av vadslagning två mynt per linje. Det krävs maximal ansträngning för att berättiga till Super Meter läge. Vinnande kombinationer av symboler visas i utdelningstabell i det övre vänstra hörnet av maskinen. Joker-betalning tabell visar på de fördelar för tre Jokers på en insatslinje för olika spel nivåer. Om du bara spela ett mynt, ett halverat fördelarna med Utdelningstabellen.
Varje gång du vinner Jackpot 6000 kan du satsa hela eller delar av vinsten på valuta eller mynt där du har 50/50 chans att fördubbla dem. Så länge du vinner kan du fortsätta att spela valuta eller mynt, eller ta ut din vinst.
Om du spelar den "yttersta" i 6000 och vinner jackpot kan du också välja att gå över till Super Meter-modus.I Super Meter är en satsning högre: ansträngning nivå är automatiskt 20 mynt med alla ansträngningar linjer aktiva. Fördelen med Super Meter läge är att förutom vinster i utdelningstabell kan vinna på två synliga Jokers varsomhelst på hjulen. Oavsett vilken kombination av de två Jokers får du en bonus vinst på mellan 10 och 6000 mynt.

LYCKA TILL!